måndag 2 januari 2012

Så Mycket Bättre!

"sådärja.. nu e jag iallafall nöjd"
Reflektion 120102: Har sprättat och sytt om. Stod inte ut med hur onepiece'n såg ut i den tredelade bilden nedan. Efter att jag lånat en av grannens Ottobre nummer är jag iallafall så nöjd att jag kan ge bort den i julklapp. ÄVEN: jag kan inte få till en stickning runt dragkedjan. Har sprättat 2 gånger, raksöm är min svaghet! Blir helt enkelt ingen stickning om denna onepiece ska se någorlunda OK ut!

"..alltså korten, mobilen, funkar dåligt.."

Mönster: Modifierat Stoff och Stil, stl 98. Gjort mindre. Lagt till forad luva och dragkedja genom hela luvan, och muddar vid arm och fot. Infodring och luva är sydd efter Ottobreuggleluvtröjan från 2011.
Material: Grå sweatshirt, grönmönstrad jersey, och dragkedja från Skroten. Mellanlägg från Myrins Textil.
Svårighet: Att få till fodringen på luvan och att fa till infodringen vid dragkedjan, blev INTE bra. Vet inte hur jag täkte men det blev ju helt fel och jag tänker INTE sprätta. Bättre försök nästa gång!

Reflektion 111229: Katharina, det blev en kombination av rak och zz söm. Körde rak i ryggen, axlarna och mittfram. Det blev zz resten för ja det är riktigt stretchigt sweatshirttyg. Stör mig något in i bomben på på övergången mellan luvan och bodyn och infodringen vid dragkedjan!

1 kommentar:

  1. Vilken fin! Och nu matchar hon lillasyster. Blev det zz eller raksöm då? Den ser hur som helst jättegosig ut.

    Och jag kom på nu att du frågat om mönster till luvtröja, antar att det inte behövs längre. Förlåt mig seghet!

    SvaraRadera